WEBSITE


Een website is als je handdruk, je etalage, je "hallo" of "welkom".
Het is het eerste wat mensen zien, wanneer ze jouw business zoeken op het internet.

Wij zijn bedreven en gedreven in het ontwerpen, opzetten en afwerken van websites. Wellicht heb je zelf hele goede ideeën, maar komen ze niet hun recht. Of heb je de tijd of de kennis niet om zelf een website te bouwen. Wij bouwen een gepersonaliseerde website, die helemaal weergeeft wat jij aan jouw klanten wil zeggen, wat jij aanbiedt en hoe jij je boodschap wil brengen.

Een website moet logisch, overzichtelijk, transparant en uitnodigend zijn. Én hij moet er ook nog eens goed uitzien. Kortom: je website is jouw digitale visitekaartje. Dit geldt zowel voor kleine zelfstandigen als voor grotere bedrijven. Sommigen verkiezen een standaard "Home & Contact" website. Maar tegenwoordig is een website met een geïntegreerde webshop, een duidelijke structuur en enkele handige tools geen overbodige luxe. Begeleid je klanten doorheen alle informatie die je wil bieden.

Copywriting: Inhoud (content) blijft altijd de hoofdzaak van je website. Het is de manier waarop je die brengt, die ervoor zorgt dat je doelpubliek meegaat in jouw verhaal.