Reactie plaatsen

Reacties

Pasta Rigoletto
3 jaar geleden

De vernieuwing van de website was dringend nodig. Hierbij heeft DustinCase ons fantastisch begeleid. Een hele vlotte en snelle samenwerking, een echte aanrader. Onze suggesties kunnen we nu vlot zelf aanpassen.
Bedankt Gerd!

Ann Lambrechts
3 jaar geleden

Heel dankbaar voor mijn website en logo
Snelle service
Goed advies
Stijlvol
Niks is te veel!

Annelies Timmermans
3 jaar geleden

Heerlijk iemand die gewoon echt luistert naar wat je wil je ook vragen stelt over dingen die je mss over het hoofd zou zien. Website en logo hier laten maken.Ook correct in prijs. Conclusie: topbedrijf!.

Squirrels vzw
3 jaar geleden

Voor onze sportvereniging waren we op zoek naar iemand die een heldere, maar toffe website kon ineen steken. Bij Dustincase vonden we de juiste persoon en kregen we een multifunctionele website voor een haalbare prijs! Bedankt!

Sigrid Gontier
3 jaar geleden

Gerd van Dustincase heeft ervoor gezorgd dat er in een mum van tijd een mooi en clean logo kon geplaatst worden op de camionette van het bedrijf. Geen opzoekwerk naar de juiste mensen, afspraken maken... Maar 1 persoon die je nodig hebt en alles wordt voor jou geregeld! Topwerk van Dustincase!

PetPret Dierenspeciaalzaak
3 jaar geleden

Wat zijn we blij met ons nieuwe logo en website ! En wat een aangename en steeds duidelijke en concrete samenwerking. Een snel resultaat tegen een goede prijs. Wij zijn tevreden klanten !

De Scheepvaartschool
3 jaar geleden

Wij zijn heel tevreden met het filmpje dat Dustincase gemaakt heeft. De samenwerking verliep hartelijk en professioneel, De nieuwe studierichting Binnenvaarttechnieken krijgt hiermee de gepaste aandacht!
https://www.youtube.com/watch?v=xR_R6hO8nzA

GO! BS Plantijntje
3 jaar geleden

Fijne samenwerking, er wordt echt geluisterd en alles in het werk gesteld om wensen in te vullen. Professioneel advies, zeer goede service!

Suzy Wuyts
3 jaar geleden

Mijn website is ontworpen door Dustincase, super service en een heel persoonlijke aanpak. Was vooral verrast door het goede advies en feedback voor iemand zoals ik die er weinig van kent. Een echte aanrader en de prijs is zeker ok.
Dustincase is TOP

- Danzateljee VZW  (Berchem)

''Superfijne samenwerking, heel professioneel! Aanrader''


- VHS Recordings  (Zandvliet)

''We hebben al veel goeie reacties gekregen op onze merchandising met ons logo dat jullie ontworpen hebben''