Reactie plaatsen

Reacties

Annelies Timmermans
22 dagen geleden

Heerlijk iemand die gewoon echt luistert naar wat je wil je ook vragen stelt over dingen die je mss over het hoofd zou zien. Website en logo hier laten maken.Ook correct in prijs. Conclusie: topbedrijf!.

Squirrels vzw
22 dagen geleden

Voor onze sportvereniging waren we op zoek naar iemand die een heldere, maar toffe website kon ineen steken. Bij Dustincase vonden we de juiste persoon en kregen we een multifunctionele website voor een haalbare prijs! Bedankt!

Sigrid Gontier
22 dagen geleden

Gerd van Dustincase heeft ervoor gezorgd dat er in een mum van tijd een mooi en clean logo kon geplaatst worden op de camionette van het bedrijf. Geen opzoekwerk naar de juiste mensen, afspraken maken... Maar 1 persoon die je nodig hebt en alles wordt voor jou geregeld! Topwerk van Dustincase!

PetPret Dierenspeciaalzaak
een maand geleden

Wat zijn we blij met ons nieuwe logo en website ! En wat een aangename en steeds duidelijke en concrete samenwerking. Een snel resultaat tegen een goede prijs. Wij zijn tevreden klanten !

De Scheepvaartschool
3 maanden geleden

Wij zijn heel tevreden met het filmpje dat Dustincase gemaakt heeft. De samenwerking verliep hartelijk en professioneel, De nieuwe studierichting Binnenvaarttechnieken krijgt hiermee de gepaste aandacht!
https://www.youtube.com/watch?v=xR_R6hO8nzA

GO! BS Plantijntje
6 maanden geleden

Fijne samenwerking, er wordt echt geluisterd en alles in het werk gesteld om wensen in te vullen. Professioneel advies, zeer goede service!

Suzy Wuyts
6 maanden geleden

Mijn website is ontworpen door Dustincase, super service en een heel persoonlijke aanpak. Was vooral verrast door het goede advies en feedback voor iemand zoals ik die er weinig van kent. Een echte aanrader en de prijs is zeker ok.
Dustincase is TOP