· MUZIEK | VIDEO ·


Een leuke manier om online gezien te worden, is met een reclamefilmpje, een videoclip of een advertising video die je klanten meeneemt in je idee, je winkel of je organisatie. Wanneer klanten getriggerd worden door wat ze zien, zullen ze meestal sneller contact opnemen... En laat dat nu nét iets zijn waarin we redelijk hard gespecialiseerd zijn. Dat kunnen wij!


Een promotiefilmpje voor  GO! De Scheepvaartschool  in Antwerpen.


Een promotiefilm(pje) voor Basisschool PLANTIJNTJE  in Antwerpen


We hebben in opdracht van VZW Zit Stil een videoclip gemaakt om ADHD in de media te krijgen en de problematiek opnieuw in de aandacht te krijgen.


Een promotiefilmpje van STORM GAMES .
Een dag vól fun gegarandeerd!


Bekijk hier het nieuwe promotiefilmpje voor Petpret in Wilrijk. Wij maakten voor hen logo, website video en bestickering van hun bestelwagen...


Bekijk hier het reveal-filmpje van een schoonheidsspecialiste.
Momenteel heeft zij naast Deurne ook nog een zaak in Wachtebeke.



Muziek geeft gevoel, creëert stemming, maakt iets los of versterkt een emotie.

Maken, componeren, schrijven, ontwikkelen van melodie, songs, deuntjes, reclamemuziek, achtergrondmuziek, tonen, ear-catchers, met of zonder lyrics, boodschap of tekstuele inhoud.

Wens jij een eigen melodie, een pakkend deuntje, een demo of een volledige song?
Instrumentaal of met een eigen tekst en aangepaste zang? Heb je een eigen nummer geschreven, maar wil je het professioneel opnemen? Zoek je muziek die je kan gebruiken voor eigen toepassingen?

Wij bieden jou een passend resultaat, gebaseerd op jouw idee of concept.