VERGADERING  HANDELAARSVERENIGING

 

Beste handelaars uit Oud Berchem,

zoals jullie ongetwijfeld weten, hebben we enkele vernieuwingen ondergaan in onze handelaarsvereniging en op het internet.
We hebben met de steun van de Stad Antwerpen en het District Berchem een gloednieuwe website kunnen bouwen, waarop alle winkels, handelaars en vaklui uit Berchem zich kunnen verenigen.

Door jezelf lid te maken van één van onze handelaarsverenigingen (zoals Groenenhoek, Fruithof-Pulhof) of voor jullie ‘Hart van Berchem’ kunnen jullie mee genieten van alle evenementen, deelnemen aan onze vergaderingen, jezelf kenbaar maken in heel Berchem en mee profiteren van de verlichting, decoratie, muziek en evenementen in onze wijk.

Wij komen op voor alle handelaars en winkeliers uit de Statiestraat, Driekoningenstraat, Grote Steenweg en alle omliggende straten en pleinen. We willen iedereen kenbaar en bereikbaar maken, dus jouw deelname en hulp is zéker welkom!

We nodigen jullie allemaal graag uit voor een kennismaking, een manier om iedereen uit je winkelstraat (nóg) beter te leren kennen, ideeën uit te wisselen en jullie noden en verlangens kenbaar te maken, zodat wij deze kunnen gaan aankaarten bij het District en de Stad.

Onze vergadering zal doorgaan op DINSDAG 26 OKTOBER 2021 om 20:00u.

Indien er nog zaken zijn die jij graag zou willen zien veranderen of verbeteren in onze winkelstraten en onze wijk, kom dan zeker langs en laat ons jouw idee of voorstel weten. Samen met jullie steun en onze contacten bij de Stad en het District kunnen we wellicht oplossingen bieden om onze winkelstraten beter te promoten naar de buitenwereld.

Alvast bedankt om ons te laten weten met hoeveel personen u aanwezig zal zijn onze vergadering. Dan zullen wij alvast voldoende plaatsen reserveren.

Ik, ……………………………………………………………

van winkel ………………………………………………

kom met …….. personen naar de vergadering.


Met vriendelijke groeten,

Suzy Wuyts
Voorzitter Hart van Berchem