· ART-MINISTRATION ·

Administratie is een organisatorische kunst, met een scherp oog voor detail, correctheid, inhoud en afwerking.
Wij zorgen voor een transparante administratie die een loepzuiver overzicht geeft van de aangeboden informatie.
Op maat, online, op aanvraag en volgens de vooropgestelde deadline.

 

We geven jouw zaak de nodige en vereiste aandacht op sociale media, voldoende coverage om gezien te worden tussen de duizenden andere advertenties en pagina's. Een eigen huisstijl die meteen opvalt voor al je volgers, klanten en geïnteresseerden. Geef je boodschap meer kracht en deel je informatie heel transparant naar je doelpubliek op Facebook en Instagram. Let's get social!

 

Je administratie is de ruggengraat van je organisatie. Hier bepaal je hoe je je informatie beheert, opvolgt en controleert. Hoe transparanter je administratie, hoe makkelijker en eenvoudiger ze is om op te volgen. Geen duizenden Excel-files die elk apart moeten worden aangevuld en aangepast, maar een gecentraliseerde kern met den nodige details in de bijhorende takken.

 

Ook hier is correctheid en transparantie een must!  Elk cijfer heeft uiteindelijk een weerslag in het finale resultaat. Je maakt het jezelf makkelijker als je overal op de correcte balans en resultaten uitkomt.

 

Een event, een festival, een klantenbestand, een vergadering, ...  Alles begint met een duidelijk omlijnde setup, waarin met alle factoren (klanten, plaatsen, timing, sponsors, afspraken, organisatoren, mailings, leveringen, ...) rekening wordt gehouden. Wij houden ons bezig met de organisatie, jullie genieten van het resultaat.

 


Wij verzorgen de boekhouding, administratie en sociale media van Dansschool Danzateljee VZW

Wij verzorgen de boekhouding en administratie van de handelaarsvereniging Hart van Berchem

Wij verzorgen de boekhouding en administratie van de handelaarsvereniging HV-Fruithof

Wij verzorgen de administratie van de handelaarsvereniging Groenenhoek